mesoplodon mirus![]() |
| Таксономічний порядок: artiodactyla (парнокопитні) |
| Таксономічна родина: ziphiidae (дзьоборилові) |
| Максимальна довжина тіла (без хвоста): 5.3 м. |
| Максимальна вага: 1400 кг. |
| Шерсть: Немає / Майже відсутня |
| Вуха: Відсутні / Лише отвори / Непомітні |
| Довжина хвоста: Хвоста немає або він майже непомітний |
Спина і черево різного кольору.
Плямиста. Коментарі:
Коментарів поки немає. Будьте першим