Felis silvestris![]() |
| Rząd taksonomiczny: Carnivora (drapieżne) |
| Rodzina taksonomiczna: Felidae (kotowate) |
| Maksymalna długość ciała: 91 cm. |
| Maksymalna waga: 8 kg. |
| Futro: puszysty |
| Uszy: widoczne / wystające |
| Długość ogona: ogony około połowy długości ciała |
Cętkowany. Paskowany.
Komentarze:
Brak komentarzy. Bądź pierwszy