Усі тварини --> Північний олень (Rangifer tarandus)

Північний олень (Rangifer tarandus)

Rangifer tarandus

олень северный - Rangifer tarandus

Таксономічний порядок: Artiodactyla (парнокопитні)
Таксономічна родина: Cervidae (оленеві)
Максимальна довжина тіла (без хвоста): 2.26 м.
Максимальна вага: 200 кг.
Шерсть: Пухнаста
Вуха: Видимі / Торчащі
Довжина хвоста: Хвіст менше половини довжини тіла

Колір:

Спина і черево різного кольору. Плямиста.

Особливості зовнішнього вигляду:

Виділяюче забарвлення голови та/або шиї.

Додати коментар:
Будь-яке ім’я користувача:

Коментарі:

Коментарів поки немає. Будьте першим