Всички животни --> Северен елен (Rangifer tarandus)

Северен елен (Rangifer tarandus)

Rangifer tarandus

олень северный - Rangifer tarandus

Таксономичен разред: Artiodactyla (чифтокопитни)
Таксономично семейство: Cervidae (еленови)
Максимална дължина на тялото: 2.26 м.
Максимално тегло: 200 кг.
Козина: Пухкава
Уши: Видими / Стърчащи
Дължина на опашката: Опашката е по-къса от половината на дължината на тялото

Цвят:

Гърбът и коремът са в различни цветове. На петна.

Специални белези:

Главата и/или шията се открояват по цвят от останалото тяло.

Добави коментар:
Потребителско име:

Коментари:

Няма коментари. Бъдете първият.